Notering gris - Plus

Vecka: 3
17,45 kr/kg

Vecka: 2
17,45 kr/kg

pdf Plus v03 (PDF)

Livkalv / Smågris

Vecka: 3
SwedeHam+
640 kr/st

Vecka: 2
640 kr/st

pdf Livdjur v03 (PDF)

Nöt och kalv - Plus

Vecka: 3
pdf Plus v03 (PDF)

Danmark

Vecka: 3
9,00 dkr/kg

Vecka: 2
9,00 dkr/kg

pdf Mer från Dk


Marknad

Marknadssatsningen på GULDGRISEN fortsätter!

PASSION FÖR MAT.

Då är matmässan Passion för mat (24-26/2 2012)över för denna gång. Skövde Slakteri tillsammans med JM Chark och Avelspoolen träffade många kockar, butiksfolk och konsumenter på mässan där vi i dagarna tre stekt benfri kotlett från "GULDGRIS". Många matglada människor har låtit sig väl smaka och vi har fått många positiva omdömen. Se mer från mässan på www.guldgris.se.

Mitt Kök TV 4

Marknadssatsningen på GULDGRIS fortsätter 2012 med reklam i TV 4. En nyhet i år är att vi kommer att synas i butiks-tv i ett antal ICA-Maxi, CityGross och COOP Forum butiker.

Första leveransen av GULDGRIS har nu gått till Willy Olsson i Östermalmshallen i Stockholm. Ska bli intressant att följa utvecklingen.

Nu kör vi vidare med ett ökat tryck på införsäljningen av Guldgriskött.

Vill Du se mer info om Guldgrisen, gå in på www.guldgris.se.

KONSUMENTPACKAT KÖTT

Försäljningen av konsumentpackat kött rullar på med bra fart. Nya köttfärslinjen fungerar mycket bra och bidrar till att vi höjt kvalitén på färsen samtidigt som vi har i det närmaste 100% leveranssäkerhet.

Vi levererar ut mellan 40 och 50 000 tråg per vecka. Vilket i sin tur innebär att vi förser ca 160 - 200 000 konsumenter med kött varje vecka.

Du hittar vårt konsumentpackade kött från Skövde Slakteri AB hos ICA-Maxi i Skövde, ICA-Maxi Kristinehamn, ICA-Maxi Karlstad, ICA-MAXI Jönköping, ICA-Maxi Alingsås, ICA-Maxi Kungälv, ICA-Maxi Borås, ICA-Maxi Torslanda Göteborg, ICA-Maxi Mölndal, ICA-Maxi Trollhättan, ICA-Maxi Ljungby, ICA-Maxi Växjö, ICA-Maxi Karlskrona.

Vi säljer också till Coop Forum i Skövde och Skara och Jönköping, Coop Extra i Skövde och Lidköping, Hemköp i Lidköping, Hemköp i Grästorp, Hemköp i Vänersborg, Hemköp Nossebro mfl.

I sortimentet finns också bitvaccat nötkött och griskött samt ett kryddat/marinerat grillsortiment från gris.

Våra gårdar genomgår kvalitetskontroll vilket gör att Ni som kund kan vara trygga i att kött som säljs via oss håller hög kvalitet.

Aktuell marknadsinformation

För aktuell marknadsinformation gå in på www.svenskapig.se

Internationell grisproduktion

På PigSites hemsida finns en del intressant att läsa om internationell grisproduktion. Gå in på www.thepigsite.com


 


Skövde Slakteri AB
Postadress:
Box 76
541 22 Skövde
Besöksadress:
Aspelundsvägen
541 22 Skövde
Tel: 0500-44 62 80
Fax: 0500-41 99 57
Epost: info@skovdeslakteri.se

Webbyrå: Netside Media i Växjö