Notering gris - Plus

Vecka: 45
15,35 kr/kg

Vecka: 44
15,35 kr/kg

pdf Plus v45 (PDF)

Livkalv / Smågris

Vecka: 45
SwedeHam+
19,50 kr/kg

Vecka: 44
19,50 kr/kg

pdf Livdjur v45 (PDF)

Nöt och kalv - Plus

Vecka: 45
pdf Plus v45 (PDF)

Danmark

Vecka: 45
9,00 dkr/kg

Vecka: 44
9,00 dkr/kg

pdf Mer från Dk


Marknad

Marknadssatsningen på GULDGRISEN fortsätter!

PASSION FÖR MAT i Göteborg den 1 - 3 mars 2013 där vi tillsammans med Dalsjöfors Slakteri och Ginsten Slakteri sålde och bjöd på olika detaljer av GULDGRIS var en klar succé igen. Vi hade många besökare och sista mässdagen var det helt tomt i våra kylar. 

Mitt Kök. 2012-09-10.

Tack alla Ni som besökte oss under matmässan i Göteborg den 6 - 9 september 2012. Mässan kördes i år tillsammans med Hem o Villa vilket bidrog till den stora publiktillströmningen.

Vi stekte och bjöd på benfri kotlett av GULDGRIS och ryggbiff av nöt. Båda fick mycket beröm och uppskattning.

PASSION FÖR MAT.

Då är matmässan Passion för mat (24-26/2 2012)över för denna gång. Skövde Slakteri tillsammans med JM Chark och Avelspoolen träffade många kockar, butiksfolk och konsumenter på mässan där vi i dagarna tre stekt benfri kotlett från GULDGRIS. Många matglada människor har låtit sig väl smaka och vi har fått många positiva omdömen. Se mer från mässan på www.guldgris.se.

GULDGRIS.

Vill Du se mer info om Guldgrisen, gå in på www.guldgris.se.

KONSUMENTPACKAT KÖTT

Försäljningen av konsumentpackat kött rullar på med bra fart. Nya köttfärslinjen fungerar mycket bra och bidrar till att vi höjt kvalitén på färsen samtidigt som vi har i det närmaste 100% leveranssäkerhet.

Ny PACKLINJE.

Vecka 4 2013 tog vi i bruk ytterligare en ny packlinje för skivat kött. Investeringen höjer vår kapacitet, kvalitet och leveranssäkerhet.

NYHET KALVSORTIMENT.

I sortimentet trågpackat och bitvaccat finns nu också ett kalvsortiment.

Vi levererar ut mellan 50 och 70 000 tråg per vecka. Vilket i sin tur innebär att vi förser ca 160 - 200 000 konsumenter med kött varje vecka.

Du hittar vårt konsumentpackade kött från Skövde Slakteri AB hos ICA-Maxi i Skövde, ICA-Maxi Kristinehamn, ICA-Maxi Karlstad, ICA-MAXI Jönköping, ICA-Maxi Alingsås, ICA-Maxi Kungälv, ICA-Maxi Borås, ICA-Maxi Torslanda Göteborg, ICA-Maxi Mölndal, ICA-Maxi Trollhättan, ICA-Maxi Ljungby, ICA-Maxi Växjö, ICA-Maxi Karlskrona.

Vi säljer också till Coop Forum i Skövde och Skara och Jönköping, Coop Extra i Skövde och Lidköping, Hemköp i Lidköping, Hemköp i Grästorp, Hemköp i Vänersborg, Hemköp Nossebro, Hemköp i Kungsbacka mfl.

I sortimentet finns också bitvaccat nötkött och griskött samt ett kryddat/marinerat grillsortiment från gris.

Våra gårdar genomgår kvalitetskontroll vilket gör att Ni som kund kan vara trygga i att kött som säljs via oss håller hög kvalitet.

Aktuell marknadsinformation

För aktuell marknadsinformation gå in på www.svenskapig.se

Internationell grisproduktion

På PigSites hemsida finns en del intressant att läsa om internationell grisproduktion. Gå in på www.thepigsite.com


 


Skövde Slakteri AB
Postadress:
Box 76
541 22 Skövde
Besöksadress:
Aspelundsvägen
541 22 Skövde
Tel: 0500-44 62 80
Fax: 0500-41 99 57
Epost: info@skovdeslakteri.se

Webbyrå: Netside Media i Växjö