Stefan Grynge

Stefan Grynge – Välkommen till Gudruns och Skövde Slakteri!

Mästerkock, matinnovatör, flitig kokboksförfattare, matskribent, debattör och utbildare. I alla sammanhang där det handlar om mat med mersmak hittar du västgöten Stefan Grynge, som här kommer att dela med sig av sina bästa recept.

Stefan har över fyrtio års branscherfarenhet och en meritlista späckad av utmärkelser, såsom Cordon Bleu-medaljen och Västsvenska Akademins gastronomipris. I årtionden har han forskat i svensk matkultur, vilket bland annat resulterat i boken Utdöingsmat.

Du som är matintresserad har säkert inspirerats av Stefan i tv, radio och tidningar många gånger genom åren, kanske har du någon av hans böcker i hyllan. Men från och med nu möter du honom också hos oss på Gudruns och Skövde Slakteri. Stefan kommer i vårt provkök få förstklassiga råvaror från friska, välmående djur från Sveriges bönder att arbeta med. Med dessa skall han komponera lättlagad matkonst med härliga smaker som passar till såväl vardag som fest i form av recept som du kan ta del av på såväl förpackning i butik som på hemsidan!

Han kommer att delge dig lättlagade recept på goda klassiska rätter under rubriken som är just ”Grynges Klassiker!”. Han kommer även att lära dig lättlagade matkreationer som förgyller och sätter guldkant på din, din familjs och vänners matupplevelser under rubriken ”Grynges Godaste!” Stefan älskar liksom svenska folket att grilla och förbereder sig redan inför grillsäsongen med goda recept som du kan ta del av under rubriken ”Grilla med Grynge!”.

Välkommen, Stefan!
Skövde Slakteri AB
Postadress:
Box 76
541 22 Skövde
Besöksadress:
Aspelundsvägen
541 22 Skövde
Tel: 0500-44 62 80
Fax: 0500-41 99 57
Epost: info@skovdeslakteri.se

Webbyrå: Netside Media i Växjö